Over ons

Bouw- en installatiewerken Adel Cortie kan worden gedefinieerd als een onderneming die de verantwoordelijkheid op zich neemt om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren; Adel Cortie verzorgt, voor een in het contract bepaalde prijs en binnen een overeengekomen termijn, de levering van een volledig voltooid bouwwerk Dat is simpel gezegd wat we doen.

Maar er is meer, ongelofelijk veel meer!

Onze werkzaamheden zijn heel verschillend, verbouwingen, nieuwbouw, interieurbouw, maar ook voor bouwkundig advies, bouwaanvragen, technische tekeningen kunt u bij ons terecht, kortom wij onderscheiden ons door een pakket te leveren dat je met een gerust hart Totaal kunt noemen.
In principe doen we alles zelf, hebben we de ervaring & de expertise in huis om de werkzaamheden door het eigen personeel te laten uitvoeren.

Zoals gezegd; u kunt bij ons voor zowel (nieuw-)bouw, verbouw en renovatie terecht! Wij voeren daarnaast alle werken uit; of het nu gaat om elektra-en/of installatiewerken, loodgieterswerkzaamheden: we kunnen en we kennen het!

Uw badkamer is bij ons in vertrouwde en ervaren handen, van tekening tot opdracht. Er wordt op basis van overleg en advies met u bepaalt wat er exact gebeuren moet en ook niet geheel onbelangrijk, wat het gaat kosten.

Ook voor het degelijke, ouderwetse timmerwerk bent u bij Adel Cortie aan het juiste adres, simpelweg omdat de kennis & kunde van vader op zoon wordt overgedragen.

Advertentie